Angin teh mani gede kieu. Cing panto teh ..Kecap anu anu merenah pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta? – kabar Pekalongan

Angin teh mani gede kieu. Cing panto teh ..Kecap anu anu merenah pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta?

  1. panganteurkeun!
  2. pangjualkeun !
  3. pangalungkeun !
  4. pangnutupkeun !
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: D. pangnutupkeun !.

Dilansir dari Ensiklopedia, angin teh mani gede kieu. cing panto teh ..kecap anu anu merenah pikeun ngalengkepan kalimah di luhur nyaeta pangnutupkeun !.

BACA JUGA :  Yang berperan dalam teori arus balik adalah? - kabar Pekalongan